6 WEKEN ONLINE CURSUS

BEN JIJ NU DEZE VROUW...

 

 • Je doet jezelf tekort.

  Je zorgt goed voor anderen, maar vergeet jezelf daarbij. Je cijfert jezelf makkelijk weg en bent vooral bezig met anderen pleasen. En je gunt anderen veel meer dan dat je jezelf gunt. 

 • Je hebt negatieve, destructieve denkpatronen.

  Je hebt heel veel of alleen maar negatieve gedachten en verliest jezelf daarin. Je vindt het moeilijk om positieve kanten van jezelf te zien en jezelf te waarderen.

 • Je bent streng voor jezelf.

  Je bent heel kritisch  en streng voor jezelf.  Je hebt te hoge verwachtingen en bent nooit tevreden over jezelf.

 • Je hebt weinig energie en motivatie om de dingen te doen die je graag wilt.

  Je hebt zoveel dromen, doelen en wensen, maar je bent vaak te moe of zelfs uitgeput om de dingen te doen die je graag wil. Je voelt je leeg van binnen.

Hoe zou het zijn als jij...

 

 • Jezelf op nummer één zou zetten?

  En jezelf evenveel gunt als dat je een ander gunt. Niet alleen voor een ander zorgen, maar ook doen wat jij zelf nodig hebt.

 • Jezelf accepteert met al je 'gebreken'?

  Niet langer jezelf verliezen in negatieve gedachten, maar jezelf vanuit liefde en accepteren volledig omarmen zoals je bent. Met al je leuke en minder leuke kanten, inclusief alle emoties en gevoelens. 

 • Jezelf waardeert, jezelf goed genoeg vindt en rust hebt?

  Niet meer jezelf minderwaardig voelen, jezelf vergelijken met andere vrouwen of jezelf bewijzen, maar blij zijn met wie je bent en vol trots en met liefde jezelf aankijken in de spiegel.

 • Verbinding hebt met jezelf en anderen?

  Hoe fijn zou het zijn om écht liefde in je hart te voelen? Om verbinding en een sterke band met jezelf te voelen? En hoe fijn zou zijn om mensen weer toe te laten in je hart zonder dat je bang hoeft te zijn om gekwetst te worden? 

 • Jezelf gunt wat je zo graag wil en eindelijk je dromen realiseert?

  Voelen wat je hart wil en daarnaar handelen. Je diepste verlangens en wensen verwezenlijken en eindelijk écht leven! Omdat je weet dat je het waard bent. 

Dit is allemaal mogelijk wanneer je van jezelf houdt en jezelf de moeite waard vindt! ALLES, dus ook jouw droomleven realiseren, begint met ZELFLIEFDE!

Daarom introduceer ik de.....

6 WEKEN ONLINE CURSUS

❤️ MYSELF!


EEN REIS OM VAN BINNENUIT JEZELF TE ACCEPTEREN EN ONVOORWAARDELIJK VAN JEZELF TE HOUDEN,  ZODAT JIJ...

 • Je goed kunt voelen over jezelf - no matter what. 

 • Vrede hebt met je verleden en opnieuw voor jezelf kunt beginnen.

 • Een betere, mooiere relatie met jezelf hebt en daardoor ook met anderen.

 • Goed voor jezelf zorgt en daardoor nog beter voor anderen kunt zorgen zonder dat het ten koste gaat van jou!

 • Energie hebt om de dingen te doen die je graag wilt doen en daardoor eindelijk je dromen kunt realiseren.

Dit ga je doen...

NU IS HET JOUW TIJD


SCHAAMTE, SCHULDGEVOEL EN ZELFSABOTAGE LOSLATEN

We kijken terug op je verleden en laten alles los wat je nog met je meedraagt waardoor je jezelf nu continu saboteert. Dit wordt jouw nieuwe start waarin je eindelijk voor jezelf kiest. Het is NU JOUW TIJD.

NEGATIEVE GEDACHTEN D.M.V. LIEFDE EN COMPASSIE DOORBREKEN

Het kritische, negatieve stemmetje in je hoofd gaan we niet afwijzen, wegduwen of ombuigen. We erkennen het en geven de liefde die het nodig heeft om vervolgens te veranderen in een liefdevolle, compassie volle stem die jou steunt, waardeert en helpt.

RUIMTE GEVEN AAN JOUW VERLANGENS

We gaan verbinding maken met je hart, voelen wat je hart daadwerkelijk wil en nodig heeft en daarnaar luisteren. Genoeg jezelf en je dromen weggecijferd voor anderen! Het is nu jouw beurt.

WAARDERING VOOR JEZELF CREËREN

Niet pas als je aan allerlei voorwaarden of hoge eisen voldoet, maar NU. Je leert om in ieder moment jezelf en de dingen die je wel of niet doet te waarderen. Ook als je je rot of slecht voelt.

  Dit krijg je...


  • 6 Modules

   6 videolessen. Per module krijg je een videoles van 10-20 minuten inclusief bijhorend werkblad met een lifechanging oefening.

  • 6 Werkbladen

   6 werkbladen inclusief een lifechanging oefening per werkblad.

  • Online Leeromgeving

   Toegang tot een online leeromgeving  waar de modules staan. 

   Inhoud van de Cursus...


   Met iedere module kom je dichterbij jezelf, voel je steeds vrijer en vul je je hart met grenzeloze liefde voor wie je bent.

   • MODULE 1

    Introductie Zelfliefde

   • MODULE 2

    Jezelf vergeven

   • MODULE 3

    Jezelf accepteren

   • MODULE 4

    Jezelf waarderen

   • MODULE 5

    Jezelf leren kennen

   • MODULE 6

    Jezelf gunnen

   Hoe werkt het...


   • 1. Meld Je Direct Aan

   • 2. Je krijgt direct toegang tot de cursus. Je ontvangt een e-mail met je inloggevens voor de leeromgeving en kunt meteen aan de slag.

   • 4. In 6 weken tijd groei jij steeds dichter tot jezelf en voel je steeds meer liefde in je hart voor de prachtige vrouw die jij in essentie al bent.

   Meld je direct aan!


   I ❤️ MYSELF!

   € 197

   €99

   EENMALIGE INVESTERING

   6 Modules

   6 Werkbladen

   Life Changing Oefeningen

   Wat zij zegt...


   Ik had echt nul zelfliefde en was vooral bezig met andere pleasen en dienen. Het ergste was dat ik dacht dat ik geen ander keus had dan om dit te doen. Alsof dit mijn (levens)taak was. Maar tegelijkertijd kreeg ik steeds de bevestiging dat mijn gevoelens en intuïtie klopte. Dus er was meer voor mij dan wat ik op dat moment dacht. Ik heb zoveel behaald, waarvan nu al een groot deel vanzelfsprekend is geworden. Het grootste wat ik heb bereikt is dat ik me kwetsbaar durf op te stellen, zowel naar mezelf toe als naar anderen. Dat maakt dat ik betere connecties / verbinding kan maken met anderen, maar ook met mezelf. Ik voel nu veel beter in het moment wat ik nodig heb, wat mijn grenzen zijn en wat ik wil. Ik ben me veel bewuster geworden van welke factoren invloed op mijn gemoedstoestand hebben, terwijl ik voorheen steeds moodswings had en het mij controleerde, kan ik nu voelen waardoor het komt en nog veel beter wat ik nu nodig heb"

   Hajar

   Vaak gestelde vragen


   Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?

   Een jaar vanaf de aanschaf van het programma. Genoeg tijd dus om de cursus op je eigen tempo te volgen :)

   Hoeveel tijd kost het me?

   Afhankelijk van hoeveel aandacht en tijd je jezelf gunt :) Per week ontvang je i.i.g. 1 module met een videoles van 10-20 minuten en een bijhorend werkblad met een lifechanging oefening. 

   © Copyrights by She Inspires. Alle rechten voorbehouden